Finansijski kalkulator
Finansijski kalkulator

O nama

Mi smo tim stručnjaka iz oblasti finansijske analize, ekonomije,  informacionih sistema koji udruženim znanjima i profesionalnom iskustvu razvija apliktivni softever INVESTASISTENT u cilju stvaranju vrednosti za sve naše zainteresovane strane i pridržavanju najviših standarda integriteta tokom životnog ciklusa svake investicije u privatni kapital.

Tim INVESTASISTENT je kreirao jedinstven softver koji omogućava investitoru da na najefikasniji način sagleda ekonomski tok svoje poslovne ideje na najefkasniji način u potunosti isključivajući dugotrajne i komplukovane  administratorske zadatke koji su u potpunosti automatizovani.

Pratite novac tokom životnog ciklusa ulaganja. INVESTASISTENT softver pruža sveobuhvatan i povezan paket rešenja za upravljanje investicijama. Kako vaša investicija raste, upravljajte finansijskim izveštavanjem i smanjite izloženost riziku pomoću upravljanja  finansijskim  alatima za analizu toka planirane investicije. Verujemo da je transformativna snaga tehnologije ključ još bolje budućnosti – pametnije ekonomije i šireg puta ka prosperitetu.